Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز افراد زیادی هستند که برای رفع مشکلات مالی اقدام به فروش آخرین مطاع مانده در بساط شان می کنند و با فروش یک عضو بدن می خواهند تا حدودی مشکلات مالی خود را برطرف کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، هرچند در این میان مسئولان خرید و فروش کلیه را انکار می کنند و پرداختن به این موضوع را آسیب زننده به نظام و مملکت می دانند اما باید این واقعیت را پذیرفت که بخاطر روشهای غلط در مدیریت کلان کشور، برخی از افراد جامعه به شرایطی رسیده اند که عضوی از بدنشان را به حراج گذاشته اند تا بتوانند چندصباحی که زنده هستند از نداری و فقر نمیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اگر روزی این پدیده در شهرهای بزرگتر به وفور دیده می شد، اما اکنون در شهرهای کوچکتر هم در هر دیواری به راحتی می توان آگهی های خرید و فروش کلیه با گروه های خونی مختلف یافت.

شاید این آگهی ها در نگاه اول همچون سایر تبلیغات نقش بسته بر دیوارهای شهر باشند، اما می شود با نگاهی دیگر در دل هر یک از این کاغذ نوشته ها دنیایی از تراژدی های غم انگیزی را از دید یک فروشنده یا خریدار کلیه را لمس کرد.

فروشنده ای که برای رفع مشکل مالی اقدام به فروش یکی از اعضای بدنش می کند و خانواده بیماری که با هر تماس، درب امید جدیدی به زندگی را باز می بیند.

در کنار این شیوه سنتی فروش کلیه شیوه های جدید خرید و فروش کلیه از طریق سایت هایی که پر از آگهی هایی هستند که بیشتر آگهی دهندگان با کلمات «فوری» و «نیاز مالی» اضطرارشان را به فروش کلیه یا کبدشان نشان می دهند هم امروزه بازار گرمی پیدا کرده اند.

 

خرید ماشین مسافر کشی از فروش کلیه

محمد 26 ساله، صاحب دو فرزند دختر و پسر، کارگری ساده که از هر دری وارد می شود کم می آورد و زمانی که دیگر توان مقابله با مشکلات زندگی را ندارد، اقدام به فروش کلیه بدون هماهنگی با خانواده اش می کند و با مبلغ پولی که از فروش به دست می آورد ماشینی را برای مسافر کشی می خرد و در مقابل مشکلات جسمی که برایش پیش آمده، به قول خودش کمی به زندگی اش سروسامان می دهد.

سعیدی، مردی که سنی حدود 55 سال به چهره  اش می خورد، می گوید: می خواهم اعضا بدنم را اهدا کنم از او پرسیدم به صورت رایگان؟ می گوید  نه من به پولش نیاز دارم، می خواهم هزینه اش را دریافت کنم.

رضا شهروند دیگری که بخاطر فقر کلیه اش را فروخته بود با اینکه هنوز به خوبی نمی توانست سرپا بایستد چکی را که از فروش کلیه به او داده بودند در داست داشت و از ترس اینکه مبادا مقرری اندک ماهیانه او قطع شود حتی حاضر نبود، مبلغ فروش کلیه را به حسابش واریز کند و می خواست تمام 18 میلیون را نقدی دریافت کند.

 

پیشنهاد 100 میلیون تومان برای فروش

محمدی که به گفته خودش چند وقتی است آگهی خرید کلیه O+ را بر در و دیوار شهر نصب کرده هم می گوید: طی این مدت تماس های زیادی برای فروش کلیه وجود داشته است اما تاکنون موفق به توافق نشده ایم.

او ادامه می دهد: هر کس براساس نیاز مالی که دارد قیمت را معین می کند، بیشترین مبلغی که تابحال به من پیشنهاد شده 100 میلیون تومان بوده است.

محمدی می گوید: با انجمن کلیوی استان در ارتباط هستم و با راهنمایی های آنها افرادی را که تماس می گیرند به آنها ارجاع می دهم.

این شهروند بجنوردی می افزاید:  براساس گفته های این انجمن قیمت مصوب شده برای خرید یک کلیه 18 میلیون تومان است.

رضایی نژاد، دیگر خریدار کلیه می گوید: همسرم 12 سال است که بیماری کلیوی دارد، هزینه های بالای دارو، ویزیت و ماندن طولانی مدت در صف کلیه و نیافتن آن ما را مجبور کرد به صورت آزاد اقدام به خرید کلیه کنیم.

 

80 درصد بیماران کلیوی استان در صف انتظار پیوند

در این میان مسئول واحد فراهم آوری اعضاء معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بدون اشاره به آمارافرادی که اقدام به فروش و یا همان اهدای کلیه خود می کنند، گفت: سالانه تعدادی کلیه از افراد سالمی که داوطلب اهدا هستند به بیماران کلیوی پیوند زده می شود.

مهری فرشاد اظهار کرد: 274 بیمار دیالیزی در سطح استان وجود دارند که 80 درصد از اینها در صف انتظار پیوند کلیه قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون تعداد هشت مورد مرگ مغزی در استان اتفاق افتاده است، اظهارکرد: 12 کلیه از این بیماران مرگ مغزی به بیماران کلیوی نیازمند پیوند کلیه، اهدا شده و به هر بیمار نیازمند پیوند کلیه، یک کلیه اهدایی، تعلق می گیرد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هماهنگی ها جهت تهیه کلیه از افراد داوطلب توسط انجمن حمایت از بیماران کلیوی، انجام می گیرد.

 

انجمن بیماران کلیوی از طریق خرید و فروش کلیه دریافت نکرده است

مسئول انجمن حمایت از بیماران کلیوی اظهارکرد: علاوه بر تأمین کلیه از بیماران مرگ مغزی، سالیانه تعدادی کلیه نیز از افراد سالم، جهت پیوند به بیماران کلیوی اهدا می شود.

محسن شهریاری افزود: اکثر افراد داوطلب اهدای کلیه، یا از اقوام بیمار کلیوی هستند و یا افرادی هستند که به مسئله اهدای کلیه، نگاهی خداپسندانه دارند.

مسئول انجمن حمایت از بیمارن کلیوی در پاسخ به این سوال که، سالانه چه تعداد کلیه پیوندی از طریق خرید و فروش، تامین می شود، اظهار کرد: انجمن حمایت از بیماران کلیوی از طریق خرید و فروش کلیه دریافت نکرده است.

وی با تاکید بر اینکه نباید رسانه ها وارد موضوع خرید و فروش کلیه بشوند، افزود: پرداختن رسانه ها به موضوع خرید و فروش کلیه، وجهه کشور را تخریب خواهد کرد.

مسئول انجمن حمایت از بیمارن کلیوی خاطرنشان کرد: شما به عنوان یک رسانه حق ندارید که در رابطه با موضوع خرید و فروش کلیه تحقیق کنید.

شهریاری با اشاره به کوچک بودن وسعت استان و کم بودن جمعیت خراسان شمالی نسبت به استان های بزرگتر، گفت: مرکز پیوند اعضا به خراسان شمالی تعلق نگرفته است و بیماران نیازمند پیوند اعضا، برای انجام عمل پیوند به شهرهای بزرگ مثل تهران، شیراز و مشهد منتقل می شوند.

وی اضافه کرد: از استان خراسان شمالی سالانه حدود 30 تا 60 بیمار کلیوی به مراکز پیوند اعضای استان های دیگر معرفی می شوند.

شهریاری با دعوت از مردم خراسان شمالی جهت دریافت کارت اهدای عضو، خاطرنشان کرد: این کار خداپسندانه، نوعی صدقه جاریه برای آخرت انسان ها محسوب می شود.

گزارش از آرزو رحمانی و محمد رضا قاسمی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۷۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار

هاشم علایی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی، دفاتر اسناد رسمی موظفند در صدور هرگونه خرید و فروش و وکالت نامه‌های تنظیمی واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی، از این شرکت استعلام و کسب مجوز کنند.

او افزود: همچنین بر اساس این قانون، هرگونه نقل و انتقال واحد‌های تولیدی منوط به اخذ پایان کار و دریافت پروانه بهره برداری از دستگاه‌های ذیصلاح است و خریداران و فروشندگان موظفند نسبت به انجام مراحل نقل و انتقال واحد تولیدی از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، اجرای این قانون را در راستای جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران و حمایت از سرمایه گذاران واقعی دانست و تصریح کرد: ممکن است برخی از قرارداد‌ها دارای مشکلاتی از قبیل بدهی اقساط زمین، ترهین و یا اجرائیات صادره از سوی بانک‌ها، تخلفات ساختمانی، مشکلات زون بندی و زیست محیطی، احتمال فسخی بودن زمین مورد معامله را داشته باشند که وجود هریک از این موارد به طور حتم منتهی به مشکلات آتی برای خریداران خواهد شد.

علایی بیان کرد: در موارد متعددی مشاهده می‌شود که این نوع خرید و فروش‌ها منجر به طرح پرونده‌های کیفری دایر بر خرید و فروش مال غیر و کلاهبرداری شده که لازم است خریداران ضمن توجه به الزامات قانونی، موارد پیشگیرانه را در خصوص جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی در نظر داشته باشند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • حراج نفت ایران به قیمت مال‌دزدی است؟
  • احکام شرعی | حکم خرید و فروش سگ
  • فروش اینترنتی دارو
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی